söndag 29 juli 2012

Tankar

Tycker så synd om honom att han aldrig kan visa vad han går för. Men lite får han faktiskt skylla sig själv.Idag blev jag jättebesviken på honom. Jag trodde verkligen vi skulle nolla i både hoppningen och terrängen och få ett kval till 1*. Det var så många som trodde på mig och så gjorde jag dom bara besvikna. Kastat alla pengar vi la på denna tävling i sjön.
Jag vet, man ska inte tänka så, men det är precis det som är den första tanken när jag misslyckas med något. Hur många gjorde jag besvikna nu då? Visserligen är det inte så många som "tror" på mig, men det är ändå familj, tränare och kompisar man vill visa vad man kan, och så går allt bara år skogen.

Är trött på att bara misslyckas. Jag vill ha ett resultat på allt den jäkla slit jag lagt ner, alla tårar som faller, alla pengar man lägger, all den tid och arbete.

Nu fick jag vinster med Diwa, men det var bara i en 70-klass. Jag vill göra resultat i de större klasserna och synas. Att folk ska veta vem jag är. Jag vill va ett hot för de andra ryttarna, Jag vill kämpa om segrarna!

1 kommentar: