söndag 24 juni 2012

Diwa klar för dagen

Nu har Diwa fått en riktig lång uteritt med mamma och Vilja. Vi var ute i ca 2 timmar. Mycket skritt men en hel del galopp också.

Diwa har blivit så lugn och snäll nu när man rider i skogen. Förr var hon helt knäpp men nu gör hon ingenting. Visst några bock-serier kan komma och att hon drar som en idiot men det är ingenting mot vad hon kunde göra för 2-3 årsen. Kanske åldern som sätter sina spår?

Olivero ska ridas ikväll så slipper Heligo stå själv under dagen. Heligo ska snart få en liten makeover. Hovskäggen ska bort och man,pannlugg och svans ska fixas.

1 kommentar:

  1. Hej! Jag undrar om ni har några bilder på Kakan (Kiara, Kackadua osv, kärt barn har många namn ;)), filmer eller bara information om Kakan från när ni hade henne eller från den tidigare ägaren? Vet ni t.ex. något om hennes mamma? För henne kan jag inte hitta något alls om tyvärr.. Vore iallafall väldigt roligt om ni hade lust att skicka eller lägga ut bilder, filmer eller om ni vet någon tidigare information eller bara allmänt om henne :) Förstår om ni inte orkar, men det vore så himla roligt för mig och mamma att få se och veta mer om Kakan och hennes tidigare år i livet :D Mvh Li Nester

    SvaraRadera