söndag 13 maj 2012

Nu ger jag upp

Tävlingen gick verkligen så dåligt det kan gå..

Dressyren fick han en black out på framridningen men kunde lugna ner honom ganska bra tills jag skulle starta dock gick det inte så bra. 61,4 straff..

Hoppningen var svår. Svåra vägar och svåra hinder. Men Olivero klarade det jättebra! Nolla!

Terrängen kändes han superduperfin på framridningen och var framför känkeln hela tiden.
Fick start signal och han hoppade som ett spjut över alla hinder tills vi kom på 5an. Ett ganska stort "hus" och det vägrade han att hoppa. Helt stop! Stannade på det 3gånger  och efter blev jag så jäkla arg (blev väldigt arg när han stannade första gången) så han vågade nog inte stanna igen. Efter det flöt det på ganska bra till en kombination på smalhinder. Han hoppade A och sedan tvärnit på B. Och då blev jag utesluten (blev det egentligen på 5an men fortsatte bara för att få tillbaka flytet igen).

Jag är så besviken och arg. Att stanna 1gång, viss, men inte tre! Han var inte ens rädd för det.. Dumheter helt enkelt. Till och med Diwa skulle faktiskt hoppa det där!

Så vi får se hur det blir. Jag orkar inte bli såhär besviken en gång till. Anmälde mig till Åkerbo Fälttävlan i P90 för några veckorsen så vi får se om jag startar eller inte. Tror jag ska starta och se hur han är då. Om han gör lika dant ger jag upp och satsar helt och hållet på hoppningen.
Jag trodde verkligen på dig..

1 kommentar:

  1. FÖR F*N Jennifer! Ge aldrig upp!!!!!! Tänk på att du har varit sjuk ett tag och det försämrar faktiskt prestation! Så tycker inte att du ska ge upp bara för att det gick dåligt idag! Ni hade en dålig dag bara och så kan det vara ibland! Utvärdera dagen och glöm det sedan och sikta mot nästa tävling! Ge inte upp fälttävlan bara för du är så himla duktig! Jag tror på dig! KÄMPA!!!!!!! <3
    //Sandra

    SvaraRadera